Архієрейське богослужіння в Свято-Миколаївському храмі

DSC_0560

17  травня, у Неділю 6-ту по Великодні, у Свято-Миколаївському храмі смт.Чинадієво зібралося духовенство, чимало вірян, гостей. Усі вони прибули щоб разом розділити урочисте Божественне спілкування, святу літургію, а також щоб привітати настоятеля храму, та благочинного м.Мукачева протоієрея Іллю Галич, котрий в цей день молитвенно святкував свій 60-річний ювілей від народження.

 

Очолив урочисту молитву цього дня керуючий архієрей, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор. Свого архіпастиря зустрічали,настоятель храму та найменші прихожани, вручили коровай та квіти.

 

Під час малого входу, архіпастир, з благословіння Предстоятеля УПЦ, за старанні труди перед святою Христовою Церквою нагородив ювіляра, орденом Мукачівської єпархії.

 

Після завершення богослужіння Владика привітав винуватця свята із ювілеєм, побажав кріпості духовної і фізичної, спасіння душі та довгих років життя. Архіпастир відзначив отця Іллю, як мудрого працівника єпархії, а також як достойного служителя Церкви Господньої. 

 

В кінці богослужіння архієрей закликав на всіх Боже благословення.

Переглянути фото

(113)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *